Comunicate

Noutati, stiri si comunicate de presa.

Comunicat de Presa - Gala Forbes "Brands for Kids" 2017

4528

Bucuresti, 29.11.2017

VIGANTOL Oil

premiat la Gala Forbes Brands for Kids 2017

 

VIGANTOL Oil a primit, în cadrul celei de a treia ediții a GALEI FORBES BRANDS FOR KIDS, distincția de cel mai de încredere brand pentru copii al anului 2017”. 

Desfășurată marți, 28 noiembrie 2017, ora 19.00, în Sala Rondă a hotelului InterContinental, într-un cadru distins, GALA FORBES BRANDS FOR KIDS a premiat produsul VIGANTOL Oil pentru faptul că acesta a fost votat “cel mai de încredere brand pentru copii”, la categoria Monovitamine pentru copii, în urma unui studiu realizat de revista Forbes și de Institutul D&D Research. 

Distincția acordată onorează Chimimportexport-Plurimex, fiind rezultatul eforturilor depuse de această companie timp de 23 de ani pentru a susține VIGANTOL Oil și a asigura continuitatea prezenței acestui produs pe piața medicală din România.

VIGANTOL Oil - produs fabricat de firma Merck KGaA Germania și aflat în portofoliul Chimimportexport-Plurimex SRL, a fost introdus și dezvoltat în România de către aceasta din urmă încă din anul 1994.

Reprezentanții Chimimportexport-Plurimex au primit cu mândrie premiul acordat de Forbes, în fața unei audiențe selecte de peste 150 de persoane, reprezentanți de top ai unor branduri importante, persoane de top din zona de retail, bloggeri, influenceri și vedete.

Recunoaștere pentru VIGANTOL Oil

Potrivit rezultatelor studiului național efectuat de Institutul D&D RESEARCH asupra preferințelor de consum ale părinților români, produsul VIGANTOL Oils-a situat pe locul I la categoria “Monovitamine pentru copii.

Fiind un reper anual, evenimentul "Forbes Brands for Kids" dedicat industriei produselor pentru copii, premiază brandurile câştigătoare, pe categorii, în urma studiilor realizate de către editura Forbes România.

Studiul din acest an, a fost realizat de Institutul D&D Research pe un eșantion reprezentativ pentru spectrul național, cuprinzând aproximativ 1000 de mame.

Studiul a acoperit 41 de orașe mari și s-a desfășurat în perioada iunie – august a.c., pe bază de chestionar aplicat de agenți de teren. Studiul a inclus 15 categorii de produse, fără să fie specificat numele vreunui brand și fără a oferi variante de răspuns tip A, B sau C.

Chimimportexport-Plurimex a obținut, de-a lungul anilor, mai multe distincții pentru activitatea desfășurată, fiind nominalizată în repetate rânduri în primele 3 locuri în Topul Național al Firmelor Private, premiu pentru Marketing şi Vânzări pe domeniile Cardio şi Tiroidă în zona Europei Centrale acordat de Merck sau locul I la categoria FEMEI MANAGERI – ȊNTREPRINDERI MICI obţinut de Directorul General al companiei, Dr. Anca Dalea.

Firmă de familie cu capital 100% românesc și cu o activitate neîntreruptă de peste 27 de ani pe piața farmaceutică din România, Chimimportexport-Plurimex a lansat încă de la începutul anilor ’90, produse Novo Nordisk și Merck KGaA, situând produse precum Vigantol Oil, Euthyrox și Concor în topul prescrierilor. În anul 2016, aceasta a contribuit major la situarea vânzărilor produselor firmei Merck KGaA și Merck Santé în top 20 național - vânzări în unități (Sursa: CEGEDIM).

Compania este specializată în intermedieri și consultanță în domeniul medico-farmaceutic, importator și distribuitor de produse farmaceutice, suplimente alimentare și dispozitive medicale, oferind servicii de înregistrări medicamente, studii clinice, marketing și promovare; întreaga sa activitate se bazează pe un sistem de management al calității la standard înalt, fiind certificată ISO 9001/2008 TUV Rheinland Dakks.