Comunicate

Noutati, stiri si comunicate de presa.

Sermatrop Alfa - accesibil de acum si romanilor cu probleme de infertilitate

8361

Cuplurile din România care au probleme de infertilitate au acces, începând cu 1 iunie, la un produs nou de calitate certificată la nivel european dedicat bărbaților. Sermatrop Alfa a fost prezentat în premieră, în România, cu ocazia celui de  al X-lea Congres al Societății Române de Ginecologie Endocrinologică desfășurat la Sinaia între 15-17 Iunie a.c. 

În România, infertilitatea a devenit un fenomen medical și social ce nu poate fi ignorat. Fiind o condiţie medicală cu impact major asupra stării de sănătate a populaţiei, infertilitatea afectează din ce în ce mai mulţi români, în ultimii ani înregistrându-se o creştere a numărului cuplurilor diagnosticate cu infertilitate şi a cuplurilor care apelează la procedurile specifice reproducerii umane asistate medical. 

Conform statisticilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, unul din şase cupluri de vârstă reproductivă se confruntă cu probleme de infertilitate cel puţin o dată în cursul vieţii. Referitor la cauzele medicale ale infertilităţii, Societatea Europeană de Medicină Reproductivă şi Embriologie (ESHRE) menţionează pe site-ul oficial că între 20-30% din cazurile de infertilitate au cauză fiziologică masculină, 20-35% sunt de cauză fiziologică feminină, iar între 25-40% au o cauză comună ambilor parteneri. În 10-20% din cazuri, cauza este inexplicabilă.

 Studii recente au demonstrat faptul că Stresul Oxidativ  este responsabil pentru  o mare parte din problemele de infertilitate masculină. 

 “Se estimează că, nu mai puțin de 80% din cazurile  de infertilitate masculină sunt cauzate de stresul oxidativ 

(Tremellen 2008).”

Acesta constă în dezechilibrul dintre producția de oxigen reactiv  și capacitatea sistemului biologic de a îndepărta cu rapiditate radicalii intermediari sau de a contracara efectele acestora.

Astfel infertilitatea poate apărea prin două mecanisme: 

În primul rând, prin deteriorarea membranei spermei fapt care duce la reducerea motilităţii spermei şi a abilităţii de a fuziona cu ovocitul, iar în al doilea rând degradează ADN-ul spermei, compromiţând astfel contribuţia genomică a tatălui la embrion. Pentru ca efectele stresului oxidativ să fie contracarate este necesar ca nivelul antioxidanţilor să fie adus la un nivel optim. În mod normal, glutationul protejeaza celulele de stresul oxidativ, însă când acesta nu reușește să-și îndeplinească rolul în mod natural, Sermatrop Alfa poate susține toate procesele de apărare împotriva stresului oxidativ.

Sermatrop Alfa – 13 ingrediente active certificate calitativ de instituții europene de control

Sermatrop Alfa este creat de experți din Elveția și conține 13 ingrediente active produse exclusiv în UE, S.U.A. și Japonia. decalitate.
Sermatrop Alfa respectă cele mai înalte standardele europene
de calitate și este produs în Franța de
Laboratoire d’Innovation Vegetale SAS ZA.
Site-ului de fabricație i s-au acordat certificatele ECOCERT și ISO 22000.

Sermatrop Alfa este accesibil în România, de la 1 iunie, prin Chimimportexport Plurimex SRL , fiind prezentat pentru prima oară în cadrul Congresului Societății Române de Ginecologie Endocrinologică din acest an, cu tema "Standarde de Diagnostic și Tratment în Infertilitate", eveniment medical ce a reunit peste 300 de medici de specialitate.

Sermatrop Alfa, produs care se adresează bărbaților cu probleme de infertilitate, aduce noutăți în domeniu, în compoziția acestuia găsindu-se elemente care au efect atât antiinflamator și antioxidant, cât și de reducere a fragmentării AND-ului spermatic, efect esențial în îmbunătățirea funcției spermatozoizilor.

Acest produs se mai remarcă și prin faptul că asigură cea mai bună aderență la pacient, fiind creat pentru a fi administrat o dată pe zi.
Fiecare cutie conține 30 de comprimate, având o recomandare de administrare de 3 luni de zile.

Sermatrop Alfa acționează prin toate cele 3 căi de apărare 1 dată pe zi; Recomandare - împotriva stresului oxidativ - calea enzimatică, administrare minimum 3 luni calea non-enzimatică și reducerea activității metaloproteinazelor matriciale (MMPs), dar contribuie și la sinteza ADN-ului.

Sermatrop Alfa susține mecanismele enzimatice de apărare împotriva stresului oxidativ, având ca ingrediente pricipale L-glutation, N-acetil-cisteină (NAC, ca precursor biologic pentru L-glutation), Seleniu și Zinc, care sunt implicate în mecanismele enzimaticede apărare împotriva stresului oxidativ.

Prin conținutul și concentrațiile de Vitamina E, Vitamina B6, Vitamina B12, Acid folic, L-carnitină și Licopen, dovedite a consolida apărarea împotriva stresului oxidativ, Sermatrop Alfa acționează la nivelul mecanismelor non-enzimatice, aceasta fiind a doua cale de apărare împotriva stresului oxidativ.

Cea dea treia cale de apărare împotriva stresului oxidativ este asigurată de Sermatrop Alfa prin conținutul de Seleniu, Coenzima Q10 și L-glutation, care contribuie la reducerea activității metalproteinazelor matriciale (MMP).


Integritatea ADN-ului este crucială pentru succesul concepției.

Sermatrop Alfa reduce fragmentarea ADN-ului în spermă și contribuie la sinteza ADN, care este esențială pentru dezvoltarea normală și este asociată cu o serie de procese cheie,inclusiv amprentarea genomică, inactivarea cromozomului-X, reprimarea elementelor repetitive, îmbătrânirea și carcinogeneza.

Vitaminele B6, B12 și acidul folic sunt componente esențiale pentru sinteza normală a ADN-ului spermatic(metilare).

Chimimportexport Plurimex, companie cu capital romanesc 100%, este prezentă pe piața medicală autohtonă de peste 27 de ani fără întrerupere. Compania este importator și distribuitor de produse farmaceutice și dispozitive medicale și a obținut, de-a lungul anilor numeroase distincții pentru activitatea desfășurată, fiind nu doar o dată nominalizată în primele 5 companii în Topul Național al Firmelor Private.
Surse: http://sermatropalfa.com ,www.eshre.eu , http://infertilitate.com