NosiFol-D

Produs nou


Nosifol-D este un supliment alimentar care ameliorează tulburările de menstruație și Sindromul Ovarului Polichistic (SOP).

Nosifol-D se comercializează sub forma de pliculețe cu pulbere orală.

More details

Trimite unui prieten

NosiFol-D

NosiFol-D

Nosifol-D este un supliment alimentar care ameliorează tulburările de menstruație și Sindromul Ovarului Polichistic (SOP).

Nosifol-D se comercializează sub forma de pliculețe cu pulbere orală.

Destinatar :

* Campuri obligatorii

  sau  Anuleaza

 • Distribuie pe Facebook!
 • Informatii Produs

  Informatii Produs

  DENUMIREA COMERCIALĂ: Nosifol-D

  COMPOZIŢIA: Fiecare plic are 4 g pulbere orală și conține: mio-inozitol - 2000 mg, betaină - 250 mg, acid citric - 140, bicarbonat de sodiu - 120 g, zinc - 7,5 mg, D-chiro inozitol - 30 mg, dioxid de siliciu - 40 mg, sucraloză - 14 mg, Vitamina D - 35 mg, Vitamina B6 - 1,05 mg, Vitamina B12 - 1,875 mcg, EXTRAfolat - S - 400 mcg.

  FORMA de COMERCIALIZARE: Cutie cu 30 de plicuri, a câte 4 g pulbere orală/plic.

  DATE CLINICE: La 88% dintre paciente s-a semnalat apariția cel puțin a unui ciclu spontan,la 40% dintre ele s-a observat instalarea sarcinilor unice, iar în 72% dintre cazuri s-a confirmat  reluarea activității ovulatorii normale. Nosifol-D acționează asupra anomaliilor biochimice și funcționale care se manifestă în SOP reechilibrând rezistența la insulină (prin mio-inozitol), reducând hiper-androgenismul (prin D-chiro-inozitol) și restabilind nivelurile de homocisteină (prin Vitaminele B6 și B12, acidul folic și betaina conținute). Vitamina D îmbunătățește rata de implantare și crește reușita fertilizărilor în vitro.

  INDICAȚII TERAPEUTICE: Menstruație neregulată; Sindromul Ovarului Polichistic (SOP)

  BENEFICIILE ADMINISTRĂRII:

  Gestionează tulburările metabolice observate în SOP: obezitatea, dislipidemia, rezistența crescută la insulină.

  Reduce rezistența la insulină. Administrarea acestui supliment alimentar, în cazurile SOP, pentru tratamentul rezistenței la insulină, a avut ca rezultate obținerea de beneficii clinice comparabile cu cele apărute în urma tratamentului cu biguanide.

  Îmbunătățește semnele clinice ale hiperandrogenis-mului. Reduce hirsutismul, acneea și nivelul hormonilor androgeni liberi din sânge.

  Îmbunătățește rezultatul clinic al disfuncției ovariene prin reglarea ciclului ovarian și menstrual.

  Restabilește și normalizează activitatea ovulatorie contribuind la inducerea ovulației.

  Contribuie la controlul efectelor hormonale și inflamatorii induse de stres (cortizolul liber urinar/24 h și prolactina serică.

  Prin formula sa unică conduce la controlul statusului total antioxidant, ajută la maturarea mai bună și mai rapidă a ovocitelor restabilind normalizarea activității ovulatorii.

  DOZE și MOD de ADMINISTRARE: 1 plic/zi

  ATENȚIONĂRI și PRECAUȚII pentru UTILIZARE: A nu se depăși doza pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu se recomandă utilizarea în cazul unei suspiciuni de alergie la oricare dintre componente. Nu conține gluten și lactoză. Conține sucraloză (îndulcitor).